2009-09-30 | 10:45:38

Inflyttade

ÄNTLIGEN!!

Igår fick vi flytta in i huset, Tack alla nära o kära som gjorde ett mastodontjobb med flytten!
Nu e första natten i nya hemmet avklarad, vi har lyckats ganska bra med att packa upp men det återstår ännu en hel del, idag kommer mamma hit o hjälper till o putsar fönstrar bla..
Gissa om vi va trötta igårkväll?! trötta men lyckliga :-)

Har tagit lite bilder inifrån, kommer mer sen när man kan se helheten!!

Josefine & Jimmy

2009-09-22 | 12:12:41

1 Vecka kvar

Igår var vi vid huset och städade bort en massa bråta som vi körde till återvinningen, huset är snart klart, kikade in idag och badrummet e färdigkaklat, nu väntar vi bara på röris och elektrikern.. o så att de städar upp efter sig såklart! slutbesiktningen är kl 9:00 nästa tisdag den 29:e..Nästa inlägg blir från Sticksömsvägen <3
2009-09-17 | 21:06:24

Garage och ny granne

Nu e garaget uppe! och idag fick grannen husleverans så det va fullt med lastbilar och en jättekran på vår lilla gata. pratade lite med grannarna som verkar jättetrevliga! de har beställt ett Myresjöhus som de skall snickra ihop själva! jag kände mig inte alls avis när jag berättade att vi snart flyttar in i vårt nya hus!

Lite bilder från idag:

Längtar efter att få elda i vår mysiga braskamin, som det e nu så måste vi värma oss med värmeljus i vår kalla lägenhet, usch va vi e färdiga här nu, vill bara flytta o gå vidare!Killen som kaklar vårat badrum va inte helt helt nöjd med "fallet" i badrummet, han tyckte det va för snålt tilltaget så han spacklade om hela golvet! verkligen shysst!

och här är grannens projekt!!
2009-09-11 | 17:52:19

Taket e klart

Nu är takpannorna på plats runt hela huset och vi hoppas grunden till garaget skall påbörjas på måndag. Tog en bild genom fönstret, man kan se lite av tapeten i vardagsrummet, det blir såååå snyggt.. och ja.. VITT :-)2009-09-09 | 17:13:35

Takpannor o veranda

Idag har verandataket och bottenplattan till trappan kommit upp, byggarna har även börjat lägga på takplattorna på huset!! vi var även inne o tittade, målarna har börat spackla väggar  o målat bakom elementen. spännande att se sitt nya hem växa fram, vi längtar o räknar dagar!! 20 dagar till inflytt :-D
2009-09-05 | 16:34:33

Intresset är stort :-)

Nu när Huset e på plats så är det många som frågat oss varför vi sällan är där och om de får titta in, alla e nyfikna såklart på vårat nya hem!!! Vi är glada över intresset men måste ändå förklara hur det ligger till!!

****Vi har beställt huset nyckelfärdigt! detta innebär alltså att vi får tillträde när huset är färdigt!****

Vi har hantverkare som fixar åt oss (lyxigt va) vi har gjort alla bestämmelser med tapeter, kakel osv.. snart skall takpannor på och braskaminen installeras. Vi är där varje dag och kollar framstegen och kan gå in till byggarna när de är där!

Om bara 3,5 veckor flyttar vi in och då är alla nyfikna själar välkomna! tills dess får vi alla ha lite tålamod.


Kram Josefine och Jimmy
2009-09-03 | 12:29:01

En titt inne

Va inne o tittade lite på huset i "naket" tillstånd..2009-09-01 | 19:40:32

Husleverans

Då äntligen va det dax för huset att anlända!! Vi var på plats med kamera såklart! Jimmy spenderade hela dagen med att fota o fixa undan all plast som blev över! Josefines pappa fanns oxå där med kamera och brinnande entusiasm!! efter hand dök fler nyfikna och förväntansfulla släktingar upp! Vi fixade frukost, kaffe o fralla till byggarna och Josefines mamma gjorde en mycket uppskattad lasagne till lunch! byggarna va mycke glada över att få hemlagat!! Det hände mycket idag, det gick otroligt fort att sätta ihop huset!!