2010-04-22 | 21:09:48

Ny hissgardin

Idag har vi satt upp våra nya hissgardiner, det blev riktigt sött!! har även hängt upp hällängder framför balkongdörrarna, det kommer att bli kalasvarmt i köket i sommar som ligger i perfekt söderläge *glassigt*


2010-04-18 | 17:41:10

Otendag

Idag har varit en riktig pysslardag, Jimmy har varit ute o räfsat jord o fixat hela dagen, mina föräldrar har hämtat ut sin husbil för säsongen nu och parkerat den i våran "trädgård" haha.. om man nu kan kalla det så! vi struntar nog i att plantera gräs längs med den sidan av tomten, lika bra o ha den som ställplats. skall bara komma på en smart lösning innan man anlägger trädgård! Jag sa på skoj till jimmy att nu när vi har blivit riktiga Svenssons så kanske det blir en husvagn inom nåt år!! -han garvade.. jag kom genast att tänka på filmen Sunes sommar av någon anledning :-)

Maja var barnvakt medan jag hjälpte mamma vårstäda husbilen och jimmy påtade i trädgården. Matilda fick följa med ut i sin Babybjörn! jag har t.o.m hunnit klippa/trimma både brorsan och Jimmy! jisses va vi kommer att sova gott inatt allihop ;-)