2010-03-27 | 17:12:22

Kikat på övervåningen

Idag har vi varit uppe på övervåningen och kollat läget samt vädrat ut lite flugor som gömt sig där under vintern. Det såg torrt och fint ut.Satte mig och skissade på en planlösning som jag har haft i huvudet en tid.. sen om den funkar skalenligt, det är en annan historia..

Vad sägs om den här tex?

OBS.. GROVSKISS

2010-03-23 | 11:03:20

VitrinskåpSkulle passa perfekt i mitt vita kök

från Ellos
2010-03-23 | 10:07:08

Simsalabim.. all snö försvinn

Nu är man gruvligt trött på denna vinter vill jag lova! Nu börjar äntligen snön att försvinna! Vårtecken - Katten springer ut o in som en toka och fjädrar upp sig för allt o alla! bäst man håller span efter friare på jordhögen


Har även satt upp gardinstänger i köket och beställt gardiner från Jotex

2010-03-05 | 10:15:13

5 Månader i huset

Ja nu har vi bott 5 månader i huset redan! jisses va tiden går fort..
Vi trivs jättebra i huset, är nöjda med vårat val av Smålandsvillan. Vi bor på en gata som ständigt växer, grannarna sliter o arbetar på sina hus i snöovädret.. kanske står de o drömmer om "nyckelfärdigt" just nu? haha

Den här vintern har värmepannan verkligen fått en tuff inkörningsperiod, braskaminen oxå för den delen! det har funkat jättebra. Det har varit så skönt nu när vi har vår dotter att vi slipper tänka på slip o spackel i vinter o bara njuta av vår nya lilla familj!                 

Tankarna snurrar hela tiden på hur vi skall göra med trädgården, hur den skall se ut, om vi skall ha grusgångar eller lägga plattor/marksten? Övervåningen blir nästa projekt efter det, skall vi börja med att isolera till nästa vinter?, skall vi anlita proffs eller fixa själva? Nån som har tips på en smart planlösning?? har kikat lite på andras bloggar för inspiration!

Några saker ångrar vi - Handtagen till köksluckorna, de slår ihop o blir avskavda (skall ta upp det på 2 års besiktningen) och så att vi satte in välvda duschdörrar, funkar så länge man står rakt upp o ner men det är knöligt att böja sig, och nu när den lilla skall bada i balja så måste vi bada henne i tvättstugan, med baljan på den diskhon. Vi skulle ha valt en duschvägg istället.. jaja.. det blir i alla fall badkar uppe sen, saknar verkligen o bada!

Nu får vintern försvinna snart, det va lättare o bo i lägenhet!! ingen skottning!! :-)